När var senast du tvättade bilen?
Vad vill du lägga fokus på?
Vi rekommenderar en bronsrekond.

En bronsrekond är till för dig som värdesätter bilens interiör, efter genomförd rekond känns insidan på din bil som ny. All interiör rengörs i minsta detalj där bland annat läder, plast, fönsterrutor och övriga ytor i bilens kupe återställs till nyskick. Vi genomför också en utvändig handtvätt. 

Tid att genomföra: 4 timmar

Vi rekommenderar en silverrekond.

En silverrekond är till för dig som vill ha ett rent och snyggt helhetsintryck på både insidan och utsidan av din bil. Syftet med en silverrekond är att göra rent bilen från grunden för att öka livslängden. Vi gör allt som ingår i bronsrekonden samt en grundlig och skonsam motortvätt. Utöver detta gör vi en enklare polering av lacken och en vaxning. 

Tid att genomföra: 6 timmar

Vi rekommenderar en guldrekond.

En guldrekond är till för dig som vill ha en heltäckande behandling av bilen. Efter en noggrann rengöring av bilens lackerade ytor poleras dom för att avlägsna defekter i och på lacken för att säkerställa lackens optimala glans, djup och lyster. Lacken skyddas sedan med ett lackskydd som effektivt skyddar mot skadliga element i trafikmiljön. Interiört gör vi en total rengöring av textiler, vinyl, plast samt läder m.m. Här är det detaljerna som räknas.

Tid att genomföra: 10 timmar

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.